Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще Ви бъда много благодарен ако някой каже....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ще Ви бъда много благодарен ако някой каже....

Здравейте,

от известно време се интересувам от покупка на ALFA 33. Прочетох почти всички коментари и мнения по въпроса които сте дали, както и доста други. В момента съм почти сигурен че това ще е автомобила който ще купя но все пак имам Два въпроса:

1. Колата изглежда в мн. добро състояние и е края на 92 г. Мисля че е 1,7 двигател. Моля насочете ме къде да и направя пълна диагностика преди покупка /но все пак такива които разбират/ за да ми кажат какво и има или няма.
    2. Колко струва такава диагностика и ако някой знае такъв сервиз в района на Младостите, Дружба ще е най добре.
    3. Колко струва преден и заден амортисьор и колко би ми излязла смяната примерно като начало на предните с труда.

Еми това е, ще Ви бъда искрено благодарен ако някой може да помогне, както и да стана и аз един от притежателите на тази марка
    Alfa Romeo 156 '04 2.4 JTD M-jet

За диагностика близо ти е Вантотрейд цената е 20 лв. но аз мисля че е по-добре да я докараш на бат Бобо в Лозенец/не ти е толкова далеч/цената е същата но......

Бобо 0888 232 484
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Днес рзгледах обстойно колицата - Alfa 33, 93 г, 1,7 двигател 16 V, ABS, климатик, чисто нови гуми, лети джанти, ел стъкла абе всички екстри.
      Леки забележки по външен вид. Сега обаче по същество -
      човека каза че колата е обслужвана във Вантотрейд винаги .

Предните амортисьори са за смяна и там са му казали че имат по 100 лв бройката.

Климатика има нужда от зареждане - колко ли ще струва?

Ще я заведа на човека на който ми дадохте телефона. Въпроса е ако наистина той каже че двигателя e добър заслужава ли си да се вземе предвид горните екстри и забележки???? НЯМА ГАЗ.
      Цената е около 2100-2200 лв

Comment

Ако колата е добра и има само тези забележки мисля че за тази цена е прекрасна,е зависи какво имаш предвид под забележки по външния вид иначе амортесьори не е задължително да си взимаш от Ванто.Закарай на Бобо да я види и закачи на диагностика и после решавай
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Вече говорих с Бобо - ще я водим там да я прослуша. Обаче човека каза че е само по двигателите - окачването трябва някъде другаде.

Наистина ако някой знае свястни /не е задължителрно да са много добри/ предни амортесьори да каже от къде и колко че сега ми казаха 176 лв на бройка + 50 лв за смяната им демек 400 лв което ми е доста.

На собственика са му казали в Италсервиз 100 лв на бройка май ще ходя да питам вярно ли е и колко ще вземат за труд.

Все пак ако някой е сменял или знае ще му бъда благодарен че иначе не ми се взема колата и да хвърля още 500 лв /че и гърне трябва да се смени - 60-70 лв/ че ще ми излезе вече доста солено.

Comment

Working...
          X